Studeerde in 1992 af in de Traditionele Chinese Geneeskunst en heeft sedert die tijd een schat aan ervaring opgedaan in het behandelen van veel verschillende aandoeningen.


Mindfulness: 'De Kunst van het aanwezig zijn'

Wat is mindfulness?

Mindfulness is het makkelijkst te begrijpen vanuit zijn tegendeel: leven op de automatische piloot. In de keuken, tijdens het autorijden, op het werk - let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl de denkgeest bezig is met verleden en toekomst.

Mindfulness betekent simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren en je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger en hierdoor leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.

In deze ontspannen workshop leer je wat mindfulness is en wat dat voor jou in je werk en in je leven kan betekenen. Je leert om in de drukte van de dag bewuster te leven en te ontspannen.

Tijdsduur: Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 9.30 tot 16.30 uur.

Data:
Vrijdag 23 maart 2012
Maandag 14 mei
Vrijdag 28 september 2012
Vrijdag 23 november 2012

Locatie: Groot Kievitsdal in Baarn
http://www.grootkievitsdal.nl/over-ons/ligging/

Tarief: 125,- euro

Trainers: Jan Joost Kolsteeg en Willeke de Vor

Info en inschrijven:
Willeke de Vor
willeke@devorencoo.nl
06 53 70 99 43

 CONTACT

Kameraarsweide 7
3437CB Nieuwegein

E-mail: info@acupunctuurnieuwegein.nl
Tel.: 030-6051255


ROUTEBESCHRIJVING

Klik hier om de route te bekijken

route

 

Vind uw aandoening A tot Z